Isen på Garnsviken är fortfarande tjock och fin, men vi har tyvärr inte lyckats lösa en säker passage under stora bron där väg 263 passerar, vilket innebär att vi tvingas ställa in Sigtunarännet. I tillägg spås det milt väder de närmaste 10 dagarna vilket innebär att isen riskerar att bli mjuk och oåkbar. Vi satsar istället på att det blir ett lopp 2024. För er som kanske redan bokat resor och boende så finns det fortfarande ganska goda chanser att ni kan åka skridskor den aktuella helgen 18-19 februari. Sannolikt är isen på Garnsviken tillräckligt tjock då men frågan är om det blir lite kallare så att ytan blir hård. Om det blir åkbart måste man åka med full säkerhetsutrustning (isdubbar, ispik, ryggsäck med torra kläder i påse, kastlina och inte minst sällskap). VI i Sigtuna Sports Club tackar för att ni följer oss och hoppas att ni vill hänga med nästa år istället.