Vi har nu beslutat att ställa in Sigtunarännet men kommer istället att bjuda på en isfest. Trots att vi tror att det kommer vara blanka, fina isar i morgon bitti efter nattens kommande kyla, så finns det risk för dubbelis och dessutom hade vi en plurrincident idag på den nordvästra sidan av banan som gör att vi inte kan riskera att genomföra loppet. Däremot kan förstås alla som vill skrinna på egen risk. Vi rekommenderar i så fall att åka banan söderut och vända vid banans södra punkt och ta samma väg tillbaka. Vi kommer att spärra av där vi bedömer att det kan vara osäkert. Eftersom vi inte har möjlighet att återbetala anmälningsavgiften bjuder vi istället på bullar, kaffe, saft, blåbärssoppa och alla som har ett startbevis får en mössa och ett sittunderlag med sig hem. Tack för er förståelse så ses vi på isfesten i morgon.